Door middel van verschillende projecten willen wij verandering en vooral verbetering brengen in het leven van de vele kwetsbare kinderen en gezinnen in Kenia. Op dit moment werkt Stichting Sadiki aan de projecten: Sadiki’s Kids Program en Sadiki’s Students Program.

Sadiki's Kids Program

Het kind sponsoringsprogramma van Stichting Sadiki maakt het mede mogelijk dat kinderen in Kenia een kans krijgen op onderwijs. De kinderen hebben aanzienlijk betere schoolresultaten door de 3 voedzame maaltijden die ze wekelijks krijgen. Met een maandelijks bedrag van € 10,- kunt u er aan mee werken een kind een betere toekomst te geven. 

Wij maken gebruik van de Nofam app, waardoor u als sponsor periodiek op de hoogte gehouden wordt van de voortgang van uw sponsorkind.

Sadiki's Student Program

De studenten die in het Sadiki’s Student Program zitten worden door Julius geselecteerd omdat hun thuissituatie schrijnend is. We helpen de studenten aan onder andere een uniform en schoolspullen. Ook betalen we het schoolgeld van de student.  De studenten verblijven vaak op een boarding school (een zogenoemde kostschool) omdat het meestel niet veilig is om thuis te wonen. Met een maandelijks bedrag van € 25,- kunt u er aan mee werken een student een betere toekomst te geven.