Arjen Goes Kenya

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

2015, Vjenne Goes Kenya
Een groep van 24 enthousiaste mensen gingen een onvergetelijk avontuur tegemoet.
Wat was het geweldig!

2017, Arjen Goes Kenya! 
Arjen, één van de jongeren gaat voor 4 weken op werkvakantie naar 
Oeganda. Hij kwam enthousiast bij ons langs dat hij ook een week naar Kenia wilde. Om zijn grote vriend Ibrahim weer eens te ontmoeten. Samen maakten we een heel plan , Arjen kon gelijk de projecten van Sadiki even checken. Afgelopen maandag is hij naar Kenia gevlogen en dinsdag is hij naar Kibera geweest. Hij heeft daar de Adventure school en onze sponsorkinderen bezocht. Heeft gesprekken gevoerd en vooral veel gezien. Vandaag had hij de ontmoeting met Ibrahim! Ibrahim wist niet dat Arjen kwam en hij was super blij om Arjen weer te zien. Arjen heeft vandaag ook de school bezocht en heeft onderstaande verslagje geschreven.

Mensen, update uit Kenia. De school ziet er goed uit. De toiletten zijn nog redelijk schoon en worden door de kinderen gebruikt. Achter bij de pomp is een nieuw klaslokaal gezet door de overheid. De school is nadat wij weggegaan zijn veel beter geworden en heeft een hoog gemiddelde, hoger dan het landelijke. Dus er zijn meer leerlingen. Alles wordt nog gebruikt wat we ze gegeven hebben, bijvoorbeeld de matjes voor de kleintjes. De tuin is groter gemaakt en werkt goed. Groep 7 en 8 lunchen door de opbrengst van de tuin nu ook op school.

We zijn ontzettend dankbaar dat we destijds echt verandering hebben mogen brengen en dat de school het zelf ook goed oppakt!

Druppels op een gloeiende plaat helpen echt!