Bedankt voor jullie steun!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Beste, trouwe donateurs van Stichting Sadiki.

Nederland deed erg zijn best om aan de actie Serious Request weer een groter bedrag te geven dan in de jaren ervoor. Uitstekend doel, prima resultaat! blijdschap alom en terecht!

Ook wij zijn ontzettend blij en dankbaar voor de steun, uw bijdrage en uw toewijding aan onze stichting die wij van u mochten ontvangen. Bij deze willen we onze donateurs bedanken voor het vertrouwen en uw steun.

Tevens willen we onze vrijwilligers bedanken voor de hulp die jullie ons geven. We hopen in 2015 weer meer mensen te kunnen helpen door middel van microkredieten en dat we nog een nieuw toiletgebouw kunnen renoveren. Ook de bijbelstudiegroep groeit en een aantal jongeren zijn aan het evangeliseren aan de kust waar veel moslims wonen. 2014 was een mooi en bijzonder jaar voor Stichting Sadiki. In februari 2015 gaan we op werkbezoek en gaan we kijken hoe we de mensen in Kibera verder kunnen helpen. Zoals velen van jullie al wel weten staat er in augustus 2015 een werkvakantie voor jongeren gepland, hiervoor zijn de voorbereidingen al in volle gang.

Hierin ervaren we veel Zegen en kunnen dan ook alleen maar erg dankbaar zijn.
Vele prachtige giften komen binnen, via diverse kerken, bedrijven en particulieren. Prachtig!

Vol vertrouwen gaan wij dan ook 2015 in!