Mestkorrel actie 2019

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

“Vandaag stond Stichting Sadiki voor de laatste keer met poep op de stoep.”

Met een groep van ruim 50 vrijwilligers zijn we door veel straten in Vriezenveen geweest om organische mestkorrels te verkopen. De opbrengst komt ten goede aan drie goede doelen in Vriezenveen: Peter en Tineke ‘T Lam in Israël, Joyce en Aldenito werkzaam in Brazilië, én Stichting Sadiki.

Om 9 uur zijn we de dag samen begonnen met koffie, gebak en natuurlijk gebed. Het is niet voor niets “zaaien in Zijn koninkrijk” Bij boer Hoff lagen de mestkorrels opgeslagen (hartelijk dank daarvoor!). Er werden vele aanhangers vol geladen, om hiermee door Vriezenveen te rijden, en deur aan deur de mestkorrels te verkopen. We hebben ontzettend veel verkocht! Na het harde werken kregen wij een heerlijk verzorgde lunch van Wim en Jeannette Smelt( ook hiervoor hartelijke dank )

Het was een vermoeiende, maar bovenal gezellige dag met een prachtige opbrengst! Met de verkoop van de mestkorrels hebben we een opbrengst van ruim € 1000,- per team opgehaald. Wauw!

We willen alle vrijwilligers hartelijk bedanken voor jullie inzet. Zonder jullie hadden we deze dag niet tot een succes kunnen maken. Ook willen we als stichting Sadiki de stichtingen het Lam en Moreira-Dollen bedanken dat we de laatste jaren mochten aansluiten bij deze actie. 
Asanta sana!