Sadiki

Eenmalig doneren

Onze hulp in Kenia kan alleen uitgevoerd worden met uw steun. Klein of groot, elke bijdrage is van harte welkom. Met uw bijdrage kunnen wij samen met onze lokale partners een verschil maken in het leven van de Keniaanse bevolking. Wij zorgen altijd voor een controle op de besteding van uw geld in Kenia. Uw geld komt dus gegarandeerd op de goede plek.

Elke eurocent komt bij de Keniaanse bevolking terecht.

Maandelijks doneren

Wilt u meewerken aan de ontwikkeling van stichting Sadiki? Door middel van een maandelijkse, vaste donatie geeft u zekerheid aan de continuïteit van onze stichting. U kunt algemeen doneren of een gericht doel kiezen. Wilt u ons schriftelijk machtigen? Download dan het Machtigingsformulier, vul het in en stuur dit naar het aangegeven adres.

Kom in actie!

De opbrengsten van de vele acties georganiseerd door scholen, verenigingen, bedrijven en particulieren dragen bij aan de continuïteit van onze stichting op lange termijn. Onze hartelijke dank daarvoor.

Voorbeelden van acties

Alle ideeën zijn meer dan welkom, evenals alle hulp!

Wilt u ook een actie opzetten? Heeft u vragen of wilt u een van onze vrijwilligers uitnodigen voor een presentatie. Neem dan contact met ons op via stichtingsadiki@gmail.com.

Periodiek Schenken met belastingvoordeel

Wat is periodiek schenken?

Een periodieke schenking is een schenking met een looptijd van 5 jaar of langer. Gedurende de looptijd schenkt u jaarlijks een vast bedrag. Met een periodieke schenking is uw bijdrage jaarlijks geheel aftrekbaar in uw inkomstenbelasting. U kunt dus meer schenken zonder dat het u extra geld kost!

Hoe werkt periodiek schenken?

Sinds 1 januari 2014 is een notariële akte niet meer verplicht. Stichting Sadiki heeft een schenkingsovereenkomst gemaakt die u kunt gebruiken voor een periodieke schenking aan Stichting Sadiki.

Uw schenking is vanaf dat moment gestart, en u kunt de komende jaren bij uw belastingaangifte gebruik maken van het extra belastingvoordeel.

Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen, stuur dan een e-mail naar stichtingsadiki@gmail.com