Uitzenddienst

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gisteren was de uitzenddienst! De uitzendingsdienst van “mijn” groep Vjenne Goes Kenya! De groep wat naar Kenia gaat heeft de zegen mee gekregen en wat was het mooi. Ontroerend zat ik toe te kijken toen de groep de zegen kreeg. Het was mooi en goed om te zien. Ik weet dat ik ze moet los laten en dat God ze beschermt.

Maar tegelijk… oooh wat vind ik het moeilijk dat ik niet mee ga. God heeft ons z`n mooi team van mensen gegeven. Hier ben ik dankbaar voor! Maar tegelijkertijd is ook moeilijk omdat ik weet dat er in Kenia harten geraakt worden, jongeren zullen voorgoed verandert zijn, kinderen mogen de liefde van de Here Jezus ervaren, vriendschappen voor het leven zullen er ontstaan maar bovenal ik weet zeker dat Hij er bij is en dat is zo fijn! Ik ga niet mee , ik moet thuis bij onze kinderen zijn, het is goed maar het doet ook pijn!

Lieve lieve, Vjenne Goes Kenya groep, geniet van jullie reis, ervaar Afrika, help de mensen, ervaar wie God voor jullie is, zegen de mensen, wees dankbaar, lach huil en bidt met elkaar. Maar bovenal weet: Hij is erbij!