Zegeningen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gisteravond een leuke infoavond gehad voor de ouders en belangstellenden. Ria opende de avond met een stuk over de storm op het meer uit Marcus 4:35-41. Het laatste wat de discipelen hierin vragen is de volgende vraag:
‘Wie is hij toch, dat zelfs de wind en het meer hem gehoorzamen?’  Die Hij is Jezus. Op Hem mogen wij vertrouwen, in ons dagelijks leven, maar ook zeker in de voorbereidingen naar de reis toe en tijdens de reis. In dat vertrouwen leven wij als groep en wij hopen u met ons! Na de infoavond hebben we natuurlijk nog overleg gehad over allerlei zaken. Van mediamarkt tot koffers en schoenen tot malariatabletten. Ook hebben we gisteren de visa-aanvagen ingevuld. De reis komt dichter bij en dat is te merken aan alle dingen die er geregeld worden!

Na de infoavond en het overleg is er een groepje op zoek gegaan naar shoarma.Toen bleek dat Amarna dicht zat zijn we bij elkaar in de auto gestapt en richting Wierden gereden. Bestemming: Charly’s. Na een gezellige avond en lekker gegeten te hebben kwamen we in gesprek met een personeelslid. Een goed gesprek met een positieve uitkomst van €30,- en een open deur voor meer sponsoring. Wat een gaven zeg! Zegeningen iedere keer weer!11210512_868166426555497_2530659406580956266_n

‘God van trouw,
U verandert nooit,
Eeuwige, U mijn vredevorst.
Aller Heer, ik vertrouw op U.’